Sporttherapie Marga

Kees Westdorp
Kees Westdorp: "Ik ben bij Marga gekomen omdat mijn werk toch wel belastend was voor mijn rug en armen. Marga doet bij mij triggerpoints massage zodat mijn rug en arm spieren weer lekker los komen en ik weer een paar weken zonder klachten mijn werk kan doen. Ik wens het een ieder aan om het uit te proberen."

Carolein van de Plasse
Carolein van de Plasse: "Bijna ieder weekend ben ik bezig met de paardensport. Omdat ik na springwedstrijden wel eens last heb van spierpijn en andere blessures, ga ik naar Marga om mij te laten masseren/behandelen. Dit helpt mij sneller te herstellen. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en de flexibiliteit. "

Jan Westerweele
Kees Bal: "Als ex profwielrenner weet ik dat sport en lichaamsverzorging onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Sportmassage is niet enkel de ontstane afvalstoffen helpen afvoeren, het bevordert het herstel, zodat je sneller, verantwoord aan een volgende inspanning kunt beginnen. Sporter en masseur(se) is ook een vertrouwensrelatie, na een behaald succes is delen hierin makkelijk. Maar juist op de moeilijke, teleurstellende momenten kan een goed opbeurend gesprek net zo noodzakelijk zijn als de massage op zich. En Marga kan zich inleven: zit zelf op de fiets en toont dan het karakter en het doorzettingsvermogen wat je als sporter nodig hebt. Met het fanatisme waarmee ze De Stelvio, Mortirolo en de Gavia heeft beklommen, zo staat ze ook in haar werk.
Voor een sporter dus het juiste adres!!

Matthijs Eversdijk
Matthijs Eversdijk: "Sinds 2007 doe ik aan mountainbiken. De eerste jaren was het als pure hobby maar de afgelopen vier jaar is het serieus geworden. Op het moment rijd ik voor het Cube-Nutswerk team en neem ik deel aan zowel nationale als internationale competities. Mijn beste prestatie is een 3de plaats op het NK cross-country en een 4de plaats in het eindklassement van de Bridge Cape Pioneer.
Afgelopen twee jaar kom ik naar de massage praktijk van Marga Slot voor en na de wedstrijden. De massages bevallen goed, en het versneld mijn herstel enorm."

Annet van der Linde
Annet van der Linde: "In de 15  voorbereidingsweken voor de kustmarathon ben ik vaak bij Marga geweest om me te laten masseren. Dit om blesssures te voorkomen en te ontspannen. Vooral na de lange duurlopen was het fijn om de (soms pijnlijke) spieren lekker uit te laten masseren, zodat de afvalstoffen afgevoerd konden worden en ik goed kon herstellen om weer verder te kunnen trainen.
Het heeft me zeker geholpen om de kustmarathon vrij gemakkelijk en lekker te kunnen lopen! Twas genieten (nog bedankt Marga!)."

Jan Westerweele
Jan Westerweele heeft chronische rugklachten en wandelt als het kan dagelijks: "Jij houd me op de been. De combinatie van verschillende behandelingen geeft een heel goed resultaat."